jutt kui mul oleks ronga valge sulg

Kui kõrgel on kõrguste lagi? Luuletus : Kui ma suureks saan, (pealkirjaks esimene rida) Kivistik, Mario: Kui ma suureks saan, Luuletus : Kui mul oleks: Vallik, Aidi: Kui mul oleks valge kana, Luuletus : Kui pilv oleks padi: Guggenmos, Josef: Pole pilvist meil midagi leida - Luuletus : Kui äkki

.

Mul polnud midagi muud teha, kui edasi minna. Mul oli selge siht ja rajalt kõrvale minek oleks mind kindlalt tapnud. Viipasin käega edasi ja tondihunt läks edasi, juhtides mind mülgastest läbi. Tund aega hiljem hakkas midagi paistma. Mingi kõrgendik keset seda vesist tühermaad. Ja selle peal paistis olevat mingi ehitis. Turtsatasin kergelt.

.

Siis, kui maailm oli teistsugune – või õigem oleks öelda, kui kõik oli samasugune, ent täiesti erinev hetkesest maailmast – elasid maailmas kõiksugu olendid. Annaris oli veel noor, kui elas oma perekonnaga linnas nimega Boward. Boward oli väike, täiesti omaette linnake, kaugel suurtest riikidest ja valdustest.

.

Lehm on mul kirju ja piim, see on valge, Luuletus : Kommid lehmale: Aavik-Vadi, Vilve: Lehm on aasal, nosib rohtu : Luuletus : Kui mul oleks: Vallik, Aidi: Kui mul oleks valge kana, Jutt : Kuidas Jänku-onu Lehma-tädi lüpsis: Harris, Joel Chandler: Jänku-onu meel oli …

.

Vahel satun unistama. Näiteks. Kui mul oleks oma kodu. See oleks maja. Metsaserval. Mitte kaugel linnast ega teistest majadest. Kuid mets oleks ikkagi lähemal. Ja majad piisavalt kaugel, et vajadusel kasvõi alasti mööda hoovi lipata. Maja ümber oleks suur aed, käuksuva väravaga. Sõbrad oleksid alati sealt sisse oodatud. Aias oleks alati roheline, palju lilli,…

.

kui külmik paigas siis mul seljapesemisega üksi mure majas ja oleks väga hea kui tõsine ehitaja tuleks plaatimise kõrvalt plaadikammiga selga pesema uue Mira vuugitäitega(ise peab ostma,transport,tööriistad,eesti keele oskus,vesieristus)

.

“Kui oled trenniga peale hakanud, on juba nii mõnus ja mõtled, et kurat küll, miks ma seda iga päev teha ei võiks! Nii hea on olla. Keha on powerit täis ja lihas on toonuses,” naerab laulja. Olen temaga täiesti nõus. Kõige olulisem on Jaagupi meelest aga hoida vaimu tervena, sest kui vaim on terve, siis ei tule ka haigused ligi.

.

Mul ei ole ühtegi ambitsiooni, mis oleks jäänud rahuldamata. Pole kunagi unistanud riigikokku minekust. Leian mingi ala ja teen oma asja hingega ja korralikult. Majanduslikult ei ole ma ka nii halvas olukorras, et ainuke võimalus oleks kusagil erakonnas olla, et äkki saab siis paremale järjele. Ma ei ole tulnud lihtsalt tähelepanu otsima.

.

Minu väikelapsed, 3,3-aastased, ei ole lasteaias käinud jõuludest saadik, sest see oli lausa kohutav, kui palju haigusi me eelmisel poolaastal läbi elasime. Üks ei jõudnud lõppeda, kui teine tõbi algas. Ja mõlemal olid kõik haigused nii rängalt ka. AB-kuure ühel 3, teisel 4 vaevalt poole aastaga. Tipnes kiirabiga ja EMO-s jooksmistega, jõulude ja aastavahetuse paiku.

.

ära pabne siinseid tähele! mina ka tapan kärbseid ja isegi rotte kui nad on mu elamises vastu minu tahtmist. lase käia ja unusta nõmedate jutt. kui keegi siit nii kangesti aidatya oleks tahtnud, siis oleks su kassa juba uues kodus. sulle öeldi, et liputa rahapakke ja kassiabi jookseb. näed ise, lase kass õue jalutama ja unusta ta!

.

Olen 27-aastane naisterahvas, meespool olemas, oma kodu olemas, hea töökoht olemas - kõik nagu korras, kuid tunnen koguaeg mingit lapsesaamissurvet nii üleüldiselt ühiskonna ees kui ka tuttavate/sugulaste ees. Sugulasi olen hakanud juba vältima, kuna tunnen koguaeg, et mul oleks nagu midagi viga ja

.

Ja mul oli tunne, et kõik oleks toimunud otsekui unenäos. «Võtmed on minu käes, kui julgust on, lähme kohe kaema,» pakkus Väino Koidu -- Hargla vallavanem -- ning pühkis suure lihava kämblaga higist laupa.

.

Mõni mees või asi – naise tuhvlialune! Mõni kohapidaja või midagi, va joodik! Temast enam mõni töötegija, mõnd töötegijat, kui tervis läbi. See nüüd mõni laps enam, varsti mehelemineja tüdruk juba. Temal nüüd mõni peigmees, kelgib niisama. See mõne täie aruga inimese jutt!

.

if there would be a person, a person who i will miss forever.. That could be someone like me, someone who care a lot more a person whos next to you, than yourself..

.

Arvestades seda, et see mul elu esimene oli. Ja järgmine nv on Euronics Cup (ainult paarismängud), kus esimene ja teine koht saavad LCD teleri! Jama on aint see, et kõik need teemad on kuskil teises linnas ja kui osavõtumaks ise on juba.. palju.. siis tegelikult tuleb see palju veel korrutada neljaga, niiet raha muudkui läheb.. aga see on ...

.

Kui mul ei oleks piisavalt julgust olnud, siis ei oleks saanud minust audiitorit, ma ei oleks merele läinud, ma ei oleks jõudnud ookeanile. Paljud asjad oleksid jäänud olemata või tegemata! Muidugi selleks et öelda „jah“ pead loomulikult olema ette valmistatud, pead omama vajalikke oskusi. Selleks momendiks kui mind kutsuti Atlandit ...

.

Eluaegne võimlemisõpetaja Luule Sulg armus mitte sporti, vaid õpetamisse. “Lihased peavad olema toonuses,” soovitab Eesti vanim tegevõpetaja, 85aastane Luule Sulg ja ripub ise igal koolipäeval varbseinal. Täna tunnustas president Kersti Kaljulaid teda Valgetähe V klassi teenetemärgiga. Sulg hakkas sporti tegema veel enne, kui kuulis ...

.

Kui mul ei oleks armastust … 21. dets. 2012 Karl Kello - Kommenteeri artiklit. Vello Salo on kogu oma teadliku elu üksipäinis Eesti peale mõelnud. Viiskümmend aastat tagasi asutas ta Roomas Maarjamaa kirjastuse; viiskümmend aastat tagasi esindas ta Maarjamaad II Vatikani kirikukogul.

.

Porikäpp on väike tüdruk, kes ei taha pesta oma käsi. Ta on nii must, et tema kallistuse peale saab koer räpaseks! Leelo Tungla ajakohane raamat jutustab humoorikas vormis, kuidas panna väike tüdruk puhtust hoidma. Jah, tõepoolest panen koos sinuga imeks, miks Porikäpp pandud on tirtsule nimeks?...

.

Kui see söehulk oleks saadetud mingisse ekvaatori lähedal asuvasse sadamasse, kus seda oleks kaalutud samasuguste vedrukaaludega nagu Teravmägedel, oleks avastatud puudujääk 1200 tf. Arhangelskis 20 000 tf kaaluv liinilaev muutub ekvatoriaalvetes ligi 80 tf kergemaks, ent seda ei ole võimalik märgata, sest vastavalt muutuvad kergemaks ka ...

.

Kui te leiate siit teragi tõtt, pange see idanema. Nad kogunesid nagu alati, siis kui kuu ennast taevasse juustukollaselt täisrattaks veeretas, vanalinna Raekoja platsi tumepunastele kivikatustele. Siia, pea tuhandeaastasse Tartusse. Esimesena, nagu ikka, saabus Näotätokas, eelseisvast mõnust kärsitult juba ette hõõgudes.

.

Lugege luuletuse täisteksti - Väike küürus hobune. Üle mägede, üle metsade, üle laiade merede,

.

"Ossa jutt, kui tige ta oli, ma isegi ei teadnud, et ta selliseid sõnu teab ja niimoodi sõimata oskab..." muigas tüdruk kõveralt. "Aga ta andis mulle kõik andeks... ja sind kutsus õhtusöögile," naeratas siis, piideldes, mis nägu selle kutse peale tehakse.

.

kui suhelda pidevalt võib isegi iseloomust aru saada....Midli-Madli ... Mul tihti kammib, ja siis käin ma linna peal ja vehin oma juukseid ja naeran ja mul on siis tore. Vahetevahel mul kammib ikka täitsa ära. Siis jalutan ma terve öö(nt. raudteel) ja siis hommikul lähen rõõmsana kooli.

.

Täna laupäev. Kuidagi suht igav on nagu. Suht mitte midagi teha ei viitsi. Ja kusjuures pole viimasel ajal ka mingit blogitsemis viitsimist, aga kuna mul tõsesti midagi teha ei ole, siis ma blogitsen. Eile pidagime väikest jõulupartyt. Jõulukingiks sain justnimel selle, mida ma endale kõige rohkem tahtsin. Sain endale uue mobla. Ilusa roosa.

.

edasi,edasi... palun:D Mismõttes edasi? SikuftAlice kirjutas:Mismõttes edasi? Sellesmõttes , et kirjuta oma juttu edasi .

.

Lõpuks nagu sellele puhtandile muud peale "Matemaatikaolümpiaadi Koolivooru" ei saanudki kirjutada. Noh nimi ja kuupäev oli ikka olemas. Seda ma veel kirjutada oskasin. Aga tegelt oli no täiega raske. Sure või maha sinna olümpiaadi taha. Kui töö ära viisin, oli ikka täiega margine, ja ma lasin sealt kiiresti lesta. Kohe väga kiiresti.

.

Kui see ka päris tõsi ei ole, siis on vähemalt kindel, et teisi sama kangeid sigarette tänapäeva Euroopas ei müüda. Paberosside nimi tuleb Stalini ajal rajatud Valge mere kanalist, mis ühendab Äänisjärve ja Laadoga kaudu Valget merd Leningradiga.” (Lk 247.)

.

Möödas oli vähemalt tosin korda, kui väikene tüdruk nimega Maya tuli meie telekalaua juurde, võttis sealt mu abikaasa sõrmuse ja siis ohkas nukralt: jag har int ring! (e.k. mul ei olegi sõrmust) Mispeale kuldsete kätega mees minu sees mõtles, et mis siis ikka. Ma veel teen talle sõrmuse. Mul on tööl selline masin nimega extruder.

.

Küsimus nr 5591. Birgit küsis (11. nov 2011) Tere! Eelmisest teisipäevast saati hakkas tunda andma jälle minu alumine parempoolne tarkusehammas. Sinnamaani oli tarkusehammas täielikult lõikunud ja tal oli vaja vaid veel ülespoole ronida ja kõik oleks olnud ok. Hammas on tulnud kokku juba 5 aastat ja olen 23 a.

gayle forman kui ma jäänmis on vasektoomiakuidas müüa metsakui kõnnib mannekeen akordidnõudlus on hinna suhtes elastne kuimida teha kui igemed on paisteskuidas rohkem raha teenidakuidas mõõdetakse õhurõhkukuidas alustada raamatu kirjutamistmis toimub interfaasis
  • F
  • T
  • IG
772
Bing Google